"23% af kvinderne og 15% af mændene mister evnen til
at arbejde og tjene penge inden de fylder 65 år"

Du kunne jo være blandt dem. Derfor er det vigtigt at have styr på forsikringerne FØR ulykken sker. 

Hvor mange penge kommer du til at tjene?

De fleste har drømme og ønsker om, hvor mange penge man egentlig gerne vil tjene. Og for en del af os kommer det også til at ske. Der er bare lige det, at en stor procentdel af os mister evnen til at arbejde og dermed tjene penge inden de fylder 65 år.

"Førtidspensionen er der jo"

Ja, det er rigtigt. Hvis du kommer til skade eller bliver syg og ikke kan arbejde, kan du få tildelt en førtidspension. En førtidspension giver ca. 200.000 kr. om året. Det kan virke som mange penge. Men, hvis nu dine drøm er at tjene 400.000 kr. om året, og ikke mindst indretter dit forbrug efter det, så er 200.000 kr. jo ikke mange penge!

En forsikring kan hjælpe dig

Det kan virke indviklet med alle de forsikringer. Men, det eneste du skal overveje er, hvor mange penge du kunne tænke dig udover førtidspensionen. Det kan f.eks. være, at du vil forsikre dig så du får 50.000 kr. ekstra om året. Det koster ikke ret mange penge, og i takt med, at du kommer til at tjene flere penge kan du øge dækningen.

Du skal bare huske, at når først du har fået problemer med helbredet, kan du ikke være sikker på, at du kan tegne forsikringen! Det afhænger meget af, hvad du fejler.