Job og karriere i Sparekassen Thy

Drømmer du også om en arbejdsplads, hvor seriøsitet, kvalitet og kollegial samspil går op i en højere enhed, og hvor der samtidig er plads til, at du udvikler dig individuelt?

 

Sparekassen Thy blev grundlagt i 1829 i Thisted. Vi er en spændende arbejdsplads for mere end 200 loyale medarbejdere fordelt på 15 lokaliteter i (Nord)Vestjylland - fra Herning i syd til Hanstholm i nord. Vi vækster og søger derfor løbende nye medarbejdere inden for alle vores arbejdsfunktioner. 

Dreng springer

Elev i Sparekassen Thy

Har du en HHX, EUX eller en HTX, så gør som vores nuværende elev, Casper. Han har taget springe ind i den finansielle sektor, og er nu godt på vej til en karriere med utrolig mange muligheder.  Vi søger ikke elever lige nu, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vores værdigrundlag

  • A - ansvar
  • K - kunden i centrum
  • T - troværdig
  • I - individuelle løsninger
  • V - værdiskabende

Ansvar

Sparekassen Thy er en god arbejdsplads med loyale medarbejdere, der gennem en resultatorienteret adfærd tager ansvar for udviklingen.

Kunden i centrum

Sparekassen Thy er en uformel serviceorienteret organisation, der gennem professionel rådgivning sætter kunden i centrum.

Troværdig

Kunder, medarbejdere og lokalsamfund har tillid til Sparekassen Thy i ord og handling.

Individuelle løsninger

Kompetente medarbejdere sikrer de rigtige løsninger på den enkelte kundes behov.

Værdiskabende

Sparekassen Thy har fokus på tiltag, der skaber værdi for såvel kunder som sparekassen.

Det siger kunderne

Når Voxmeter A/S spørger en helt almindelig familie, så siger de om os, at vi er til at komme i kontakt med, vi har tid og vi er til at stole på - Sådan refererer vores direktør Ole Beith fra den Voxmeter analyse, der i 2018 har kåret Sparekassen Thy som Danmarks 4. bedste bank.

Vi er stolte og glade for tilliden, og vi ønsker fortsat at skabe gode muligheder for vores kunder. Dette kan vi kun gøre med dygtige, troværdige og motiverede medarbejdere. Derfor er medarbejders trivsel i højsæde for os, det samme er videreuddannelse.

Om dig

Måske er du en erfaren privat- eller erhvervsrådgiver? Måske har du erfaring fra en stabsfunktion lig vores? Eller måske er du nyuddannet og i starten af din karriere?

Kan du identificere dig med vores værdier, og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder, direkte eller ”bag linjerne” så hører vi gerne fra dig. Du kan holde øje med vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vil du med på holdet?

Så send og din ansøgning og relevante papirer. Eventuelt ledige stillinger vil fremgå af listen ovenover. 

Velkommen i Sparekassen Thy

Vi er så tilpasse, når vi siger goddag til nye kollegaer. Derfor fortæller vi det også gerne vidt og bredt.

Nedenstående er et eksempel på, hvordan vi kan markedsføre en ny privatrådgiver.