Med Sparekassen Thy´s pensionspuljer kan du nemt og effektivt investere i værdipapirer. Når du investerer gennem vores pensionspuljer, slipper du også for praktikken omkring geninvestering af udbytter og renter, samt udvælgelsen af de enkelte værdipapirer.

Vi tilbyder 8 forskellige pensionspuljer – med hver sin investeringsstrategi. På denne måde kan der sammensættes en investeringsportefølje, som netop afspejler din risikoprofil og investeringshorisont.

De 8 forskellige puljer spænder fra korte obligationer over puljer med både aktier og obligationer, til rene aktiepuljer med enten globale aktier eller danske aktier. 

Investering af ratepension, aldersopsparing, kapitalpension og børneopsparing

Med pensionspuljerne kan du investere dine pensionsmidler, uanset om der er tale om midler på ratepension, aldersopsparing eller kapitalpension.

Puljerne kan også bruges til investering af børneopsparingsmidler. 

Sammensætningen af den puljeinvestering som passer netop til dig sker sammen med din rådgiver. Kontakt os og lade os kigge på, hvad den rigtige løsning er for dig.

Klik her for at se mere om Lokal Puljeinvest.

Coronavirus påvirker puljerne

Markedet er stærkt påvirket af de sidste ugers udvikling omkring coronavirus. Men Lokal Puljeinvest har ingen forventninger om, at den aktuelle krise vil nå op på højde med Finanskrisen - samfundet er simpelthen meget bedre stillet denne gang.

Derfor er forventningerne også, at markedet på et eller andet tidspunkt kommer tilbage på niveauet fra før krisen. Vi opfordrer derfor til, at man som investor har tålmodighed.

Læs her en mere fyldestgørende opdatering fra Lokal Puljeinvest.

 

 

Lokal Puljeinvest