Drømmer du også om en arbejdsplads, hvor seriøsitet, kvalitet og kollegial samspil går op i en højere enhed, og hvor der samtidig er plads til, at du udvikler dig individuelt?

Sparekassen Thy blev grundlagt i 1829 i Thisted. Vi er en spændende arbejdsplads for mere end 200 loyale medarbejdere fordelt på 16 lokaliteter i (Nord)Vestjylland - fra Herning i syd til Hanstholm i nord. Vi vækster og søger derfor løbende nye medarbejdere inden for alle vores arbejdsfunktioner.

Vores værdigrundlag

A - ansvar
K - kunden i centrum
T - troværdig
I - individuelle løsninger
V - værdiskabende


Ansvar
Sparekassen Thy er en god arbejdsplads med loyale medarbejdere, der gennem en resultatorienteret adfærd tager ansvar for udviklingen.

Kunden i centrum
Sparekassen Thy er en uformel serviceorienteret organisation, der gennem professionel rådgivning sætter kunden i centrum.

Troværdig
Kunder, medarbejdere og lokalsamfund har tillid til Sparekassen Thy i ord og handling.

Individuelle løsninger
Kompetente medarbejdere sikrer de rigtige løsninger på den enkelte kundes behov.

Værdiskabende
Sparekassen Thy har fokus på tiltag, der skaber værdi for såvel kunder som sparekassen.


Når Voxmeter A/S spørger en helt almindelig familie, så siger de om os, at vi er til at komme i kontakt med, vi har tid og vi er til at stole på - Sådan refererer vores direktør Ole Beith fra den Voxmeter analyse, der i 2018 har kåret Sparekassen Thy som Danmarks 4. bedste bank.

Vi er stolte og glade for tilliden, og vi ønsker fortsat at skabe gode muligheder for vores kunder. Dette kan vi kun gøre med dygtige, troværdige og motiverede medarbejdere. Derfor er medarbejders trivsel i højsæde for os, det samme er videreuddannelse.

Om dig

Måske er du en erfaren privat- eller erhvervsrådgiver? Måske har du erfaring fra en stabsfunktion lig vores? Eller måske er du nyuddannet og i starten af din karriere?

Kan du identificere dig med vores værdier, og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder, direkte eller ”bag linjerne” så hører vi gerne fra dig. Du kan holde øje med vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vil du være med på holdet

- Så send din ansøgning samt relevante papirer til

Eventuelle ledige stillinger vil fremgå af listen herunder: