Hvor meget skal du spare op? Hvornår skal du begynde, og hvilken pensionsopsparing er den rigtige for dig? I Sparekassen Thy giver vi gode råd og hjælper dig på vej, så du får den pension, som du drømmer om.

Når arbejdslivet lakker mod enden og pensionstilværelsen begynder at banke på, så er det for mange tid til at indfri de oplevelser og drømme, som der ikke lige var tid til, mens det hektiske arbejdsliv stod på. I Sparekassen Thy ved vi, at mange af disse drømme ikke kan føres ud i livet på en folkepension, som her i 2019 er 75.924 kr. + et maksimalt tillæg på 83.088 kr.

Så uanset om du er arbejdsgiver eller lønmodtager, om du er arbejdsløs, på fleksjob eller selvstændig, så er det de færreste, der kan få deres drømme indfriet på det beløb, som staten udbetaler.

Men der er mange spørgsmål. Hvornår skal du f.eks. begynde at spare op? Hvordan skal du investere? Skal du vælge et pensionsselskab eller oprette en pensionsopsparing i banken? Skal du tænke i aktier? Hvordan ønsker du udbetalingerne? Hvad sker der, hvis du dør? Alle disse spørgsmål hjælper vi dig med i Sparekassen Thy, så du ved, hvad du kan regne med i din alderdom.

Kom i mål med pensionsopsparingen.

I Sparekassen Thy giver vi dig gode råd til hvorfor og hvordan, du personligt når den ønskede pensionsopsparing. Vi har dygtige og kompetente medarbejdere, der med udgangspunkt i dig og dit liv tilrettelægger rådgivningen på dine præmisser. Vi tager udgangspunkt i dine behov, så om din opsparing er stor nok? Ja, det afhænger jo af, hvad du vil have ud af dine pensionsopsparinger. Men én ting er sikkert. Hvis du starter din pensionsopsparing hos os i Sparekassen Thy, så er du godt på vej. Vi har styr på lovgivningen, fradrag og alt det andet. Og det vi ikke ved – det finder vi ud af. Du kan derfor tage det helt roligt.

Kontakt os allerede i dag, så du hurtigst muligt kan få et overblik over de muligheder og anbefalinger, som passer til dit behov.

Det er lige nu, din pensionsopsparing er vigtig for dig.

Lige meget hvor du er i livet, så kan du ikke komme for tidligt i gang med din pensionsopsparing. Der er ingen alder. Se bare eksemplet herunder, som illustrerer, at venter du 10 år med at gå i gang, betyder det, at du skal spare 9.000 kr. ekstra op om året. Det har altså ret stor betydning, hvornår du påbegynder din pensionsopsparing. Så om du er ung eller gammel, selvstændig eller arbejdsgiver, så er det altid på tide til at få styr på pensionen.  

Pensionsalder Opstartsalder Årlig opsparing Årlig udbetaling
67 år 25 år 20.000 kr 100.000 kr.
67 år 35 år 29.000 kr 100.000 kr.

Vi ved dog også godt, at situationen og livet generelt byder på op og nedture. Det kan være, at din jobsituation er lidt usikker. Men om du har fleksjob, deltidsarbejde, efterløn eller er arbejdsløs og på dagpenge, så er det stadig vigtig at være opmærksom på din pension. Selv lidt til opsparingen gør din fremtidige pensionstilværelse mere attraktiv. Det kan også være, at du gennemlever en skilsmisse, så dit rådighedsbeløb har ændret sig, eller måske er du i den ulykkelige situation at opleve et dødsfald.
Uanset hvad, så tag os med på råd. Vi er her for dig, så du har overblik over din økonomi, uanset hvilken livssituation du er i.

Skal du vælge pensionsopsparing eller investering?

Hvad der er den bedste løsning for dig og din pensionsopsparing, afhænger af mange faktorer. Hvor mange år er der f.eks. til din pension? Hvor stor en procentdel af dit rådighedsbeløb ønsker du at bruge? Hvor mange penge har du brug for, når du kommer til pensionsalderen. Alle disse spørgsmål er individuelle, men vi tager en snak om det sammen, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig. Hvordan du sparer op, afhænger nemlig også af, hvor risikovillig du er.

Hvis du vælger at investere, tager du en større risiko, men der er også mulighed for, at afkastet bliver større. Vælger du derimod en opsparing, er risikoen mindre og du er dermed mere sikker på, hvad du har. Det mulige afkast er så bare heller ikke så stort. Uanset hvilken type du er, så har vi pensionseksperter, som kan rådgive dig.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at ringe til os eller maile direkte til den rådgiver, du ønsker at få fat på. Vi er her, når det passer dig. Men hvorfor ikke allerede gøre noget ved din pensionsopsparing nu? Husk på, at jo før du kommer i gang, jo bedre er dine muligheder for at spare op til lige nøjagtig den pension, som du ønsker.

Og det er faktisk ganske nemt! Det hele er samlet i Pensionsinfo, som du kan sende direkte til din rådgiver!