Vores MasterCard er et internationalt kreditkort, der kan bruges ca. 30 mio. steder i verden. Med MasterCardet har du også en rejseforsikring.

Vi anbefaler, at du på rejser har mere end et betalingskort med. MasterCardet vil være et fint supplement til det almindelig VISA Dankort, som rigtig mange har.

Skulle dit kort blive "spist" i en automat, stjålet eller du rammer grænsen for, hvor meget du kan trække på dit kort, er det praktisk at have et ekstra.

Vi tilbyder tre typer kort, med forskellige vilkår og dækninger:

Køb hvidevarer, møbler og meget andet

På MasterCardet er der også tilknyttet en kredit. Det betyder, at du kan eksempelvis kan købe hvidevarer med en gratis kredittid på op til 40 dage.

Og når du handler med MasterCardet får du automatisk en produktforsikring, der rækker 3 år ud over din almindelig reklamationsperiode.

Rejseforsikring

Vær sikret, når uheldet er udeMasterCardet har også en tilknyttet rejseforsikring. Du kan altså sikre dig selv og din familie, når I rejser ud i verden:

  • Flyforsinkelser
  • bagageudeblivelse
  • lægehjælp
  • hjemtransport

og meget andet, er det muligt at få hjælp til. Vilkårene er forskellige på kortene, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke dækningsbehov du har.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte din rådgiver, og høre mere om dine muligheder, priser og vilkår for MasterCardet.

Se aktuelle valutakurser.