Om du er på boligjagt eller overvejer at omlægge dit lån, så tjek dine muligheder i appen.

Med appen fra Totalkredit og Sparekassen Thy kan du hurtigt se, hvad de forskellige låntyper betyder for dig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge det realkreditlån, du allerede har. Du skal blot logge ind med dit NemID – og så kan du altid nemt komme i kontakt med en rådgiver i din nærmeste Sparekassen Thy, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Dine muligheder i appen

 • Beregn lån
  Hvad vil dit boligkøb koste dig, hvis du vælger fast eller variabel rente? Og hvordan ser det ud, hvis du vælger afdragsfrihed? Det kan du lynhurtigt regne på. Du skal bare indtaste prisen på den bolig, du har kig på – og det beløb, du vil låne.
 • Tjek dit lån
  Kan det betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån? Det kan du få en idé om, når du logger ind med dit NemID, så appen kan finde dit lån og regne på, hvad du kan få ud af at vælge en anden type lån.
 • Bliv klogere på låntyper
  Ved du, hvilken låntype der passer dig bedst? I appen kan du læse om de forskellige låntyper og blive klogere på ligheder og forskelle.  
 • Søg bolig
  Hvilke boliger er til salg i dit område – og hvad koster det dig om måneden, hvis du finansierer boligen med et realkreditlån? Det kan du let se i appen, hvor du også får oplysninger om den bolig, du har kig på.
 • Se KundeKroner
  Appen fortæller dig, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat på betalingen af dit Totalkredit-lån. Kunde-Kroner er en kontant fordel, som er garanteret indtil 2022 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

Download appen fra Totalkredit og Sparekassen Thy i App Store eller Google Play