Nye betalingsmuligheder gør din hverdag nemmere 

Nu kan du betale med Google Pay, Garmin Pay, og Fitbit Pay, der alle melder sig i rækken af mobile betalingsløsninger. Det er hurtigt, sikkert og smart. Du betaler med din telefon eller dit ur – uden at du skal bøvle med at få kortet op af lommen.

Kender du det? Du har lige handlet. Men din pung ligger nederst i tasken eller i lommen under alt dit overtøj. Du står febrilsk og graver pungen frem, mens køen bag dig bliver længere og længere. Du kan næsten se, at folk står og bebrejder dig, at du ikke har fundet kortet frem på forhånd. Du stresser. I hast og jag får du betalt og skynder dig ud. Puha..

Den tid er nu forbi.

Betal med din telefon med Google Pay

Med Google Pay kan du nu nemt og hurtigt tilknytte dit betalingskort til din mobil. Så slipper du for kort og pung, når du skal betale. Det eneste du skal bruge, er din telefon. Telefonen er altid ved hånden, og du kan både betale i fysiske butikker og på nettet. Det er da smart! Derudover er dine data beskyttet af flere sikkerhedslag – det bliver altså ikke mere sikkert.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Læs mere her

Eller brug Garmin Pay eller Fitbit Pay og betal med dit ur
Hvis du ønsker en betalingsløsning, der i endnu højere grad er lige ved hånden, så betal med dit Garmin- eller Fitbit ur. Med Garmin Pay eller Fitbit Pay er det nu muligt.
Du behøver altså hverken have dit betalingskort eller mobil med ud af døren. Det eneste du har brug for, er dit ur. Løsningen virker alle steder med kontaktløs betaling – og det er jo efterhånden langt de fleste steder.

Læs mere om, hvordan du installerer hhv. Garmin Pay og Fitbit Pay.