Er du iværksætter?

Så gi´ os et kald. Vi er super gode til at hjælpe iværksættere godt på vej.

Kontakt os

I Sparekassen Thy ved vi godt, at opstartfasen kan være en sej kamp, når du er iværksætter. Derfor skal du heller ikke stå alene. I Sparekassen Thy er vi med hele vejen.

Vi har kun virksomhedskunder, der bor i vores nærområde. Undtagelsen er dog, at hvis du har været privatkunde, og er flyttet fra nærområdet vil vi meget gerne se, hvad vi kan gøre for dig, hvis du vil starte virksomhed.

Få en bank der er med- og ikke imod dig.

Vi vil ikke bare være den løftede pegefinger. Vi vil være din hjælp, din sparringpartner og fortrolige. Det lyder næsten perverst, men ikke desto mindre indgår vi et samarbejde med dig, hvor vi hjælper og vejleder dig på flere forskellige niveauer. Hvor meget du vil bruge os, er helt op til dig. Men vi er her!

Mange er særlig glade for det netvært, du som iværksætter bliver en del af i Sparekassen Thy. Her mødes du med ligesindede, som helt sikkert har stået i de problemstillinger, som du selv kæmper med. Det er et forum, hvor der er plads til alle spørgsmål og problematikker - og intet emne er for dumt, for du kan være helt sikker på, at andre har - eller sidder med de samme udfordringer som dig.

Foruden et godt netværk, indbyder vi jævnligt til faglige arrangementer, hvor fokus er på nogle af de problemstillinger, du som iværksætter kan stå overfor.

 

Fokuser på din idé

Når du kommer til os, så er det ikke detaljerede og færdige budgetter og arbejdsplaner, vi fokuserer på. Det er din idé! Det er din idé, der er afgørende for din succes - ikke dine evner til at lave budgetter. Dermed ikke sagt, at den del ikke bliver vigtig senere - men i opstartsfasen skal vi forelske os i din idé.

Netværk kan være nøglen til succes

Det er måske ikke her, du har dit fokus. Men det er en fejl. Et godt netværk kan være løsningen på dit problem. Det er i mødet med ligesindede, at du virkelig kan lære og udvikle dig. I Sparekassen Thy tilbyder vi dig et unikt netværk.