Mad udefra – det er hurtigt og nemt! Sådan er det også, hvis du vælger at skifte til Sparekassen Thy.

Derfor får du et gavekort på 500 kr. til et lokalt spisested eller butik, når du modtager et tilbud fra os. Vi tror nemlig på, at vi kan gøre det endnu bedre end din nuværende bank.

For hos os er det vigtigt, at vi er tilgængelige og klar med hurtig vejledning og hjælp, når DU skal bruge os. Du skal derfor ikke vente flere uger på svar, men har en personlig rådgiver, som gør sit ypperste for at yde dig den aller bedste service.

Foruden personlig rådgivning, hurtige svar og kompetent sparring, har vi også yderst konkurrencedygtige priser på f.eks. bil- og boliglån.

Tilbuddet er ganske uforpligtende. Så hvis vores tilbud, mod forventning, ikke skulle leve op til dine ønsker, så har du fået et gratis måltid mad.

Hvad har DU brug for?

Uanset om du skal flytte, købe sommerhus, drømmer om ny bil, overvejer at investere eller måske bare har gavn af en gennemgang af din økonomi, så er vi klar med råd og Pizza ske2vejledning.

Ring eller skriv allerede i dag. Så aftaler vi et møde, når det passer dig. Og som tidligere nævnt er det selvfølgende helt uforpligtende!
 
Når vi er enige om vilkårene, klarer vi desuden alt det praktiske vedrørende flytning fra dit nuværende pengeinsitut til Sparekassen Thy. Se også Finansrådets vejledning i boksen til højre.

Kunder, der ikke lige bor om hjørnet

Rigtig mange af vore kunder bor udenfor markedsområdet. Nogle af dem er flyttet fra egnen for at studere eller efter drømmejobbet. Der kan være mange årsager til, at rødderne rykkes op.
 
I Sparekassen Thy er det meget vigtigt for os, at vi kan fastholde kontakten til disse kunder. Derfor har vi en afdeling, Sparekassen Thy Danmark, der udelukkende servicerer jer kunder, der bor i de områder, hvor filialnettet ikke dækker.

Og vi stiller selvfølgelig en række redskaber til rådighed for kunderne, hvilket gør det let at have sparekassen som pengeinsitut. Læs blandt andet om NetBank, MobilBank og eBoks, der alle er redskaber, der gør kontakten vedrørende din økonomi meget lettere.