Leasing af firmabil - en god mulighed for dig med virksomhed

Erhvervsleasing er en mulighed for at holde styr på likviditeten og omkostningerne i virksomheden.

Kontakt os

Leasing er et godt alternativ til traditionel finansiering af varebiler, firmabiler og andet materiel.

Det er meget populært at lease biler til erhvervsmæssig brug. Det skyldes de potentielle fordele, som du kan opnå.

Når du vælger leasing som finansiering af dine firmabiler eller andet materiel, så får du f.eks. en mere fleksibel løsning. Ved leasing har du nemlig mulighed for at friholde noget likviditet. Likviditet du kan bruge til yderligere udvikle af din virksomhed.

Vi arbejder tæt sammen med Krone Kapital A/S, der er specialister i leasing af person- og varebiler til erhvervsvirksomheder. De har udviklet en bred vifte af koncepter, der sikrer dig de bedste leasingfordele.

God rådgivning er afgørende

Om den nye varebil skal leases eller finansieres på anden vis ved f.eks. et køb, er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det er derfor en meget individuel vurdering, når den bedste og mest retable løsning skal findes.

I Sparekassen Thy vil vi meget gerne se på flere alternativer og på den måde være med til at skabe et godt beslutningsgrundlag, når du skal vælge finansiering af varebil, firmabil eller andet materiel.

Kontakt os og hør om leasingmuligheder til din virksomhed.

Specifikt omkring firmabiler

Én af de væsentligste fordele ved at lease firmabiler er, at virksomheden ikke skal betale registreringsafgiften på én gang, men i stedet i små rater. Det samme gør sig gældende ved momsen, der opdeles i etaper. Samtidig kan nogle momsregistrerede virksomheder få momsfradrag ved leasede firmabiler. Det betyder, at der i sidste ende kan være tale om en helt god forretning. Som en sidste fordel skal det nævnes, at du kun betaler for den periode, du kører i bilen, hvilket giver gode muligheder ved f.eks. sæsonarbejde.

Kontakt os