Sparekassen Thy Viborg - Nye medarbejdere

Så er vi der! Holdet er sat og Preislers Plads i Viborg er nu indtaget af dygtige og kompetente medarbejdere, som står klar til at rådgive og hjælpe kunderne.

Nye medarbejdere

Vi kan nu endelig offentliggøre de tre nye medarbejdere, som bliver en del af Sparekassen Thys nyåbnede afdeling i Viborg:

  • Morten Scharling er ansat som privatrådgiver
  • Henrik Betzer Viborg som erhvervsrådgiver
  • Gurli Gaarn Svendsen som ekspeditionsmedarbejder.

De indtræder som en del af det team på foreløbig 5 medarbejdere, som skal servicere vores kunder i den nye afdeling. Det er et hold af kompetente og erfarne kræfter, som alle vil yde kunderne den bedste service – det er vi helt sikre på.

Derudover overflyttes Poul S. Jacobsen midlertidigt fra Thisted-afdelingen. Han skal sammen med det nye team bygge afdelingen op efter de værdier og den kultur, som er en stor en del af Sparekassen Thys fundament.

På fotoet er det fra venstre, Flemming, Poul, Morten, Henrik, Gurli og Jeppe.

Nu er vi rykket indViborg 2 salen

De nye medarbejdere får alle deres daglige gang på Preislers Plads i Viborg, hvor lokalerne i Vestergade 2 allerede er taget i brug. Foreløbigt har Sparekassen Thy til huse på adressens 2. etage, som er fuld funktionsdygtig. Afdelingsdirektør Flemming Nyvang udtaler: ”Vi dækker fuldt ud behovet hos kunderne. Vi har mødelokaler, og hvad der ellers skal til for at yde god service. Men vi kommer også gerne ud til kunderne”.

2. etage er dog kun midlertidig. Planen er at rykke ned i stueetagen og på første sal, så snart lokalerne er sat i stand. Lige nu er ingeniører og arkitekter i fuld gang med at se på, hvordan det skal se ud, så det både bliver flot og funktionsdygtigt. Derefter skal de lokale håndværkere bruge de næste måneder på at omdanne lokalerne, så de er i overensstemmelse med Sparekassen Thys høje standarder.

Kunderne kan derfor godt glæde sig, og er velkomne til at komme forbi. Som Flemming Nyvang siger: ”Vi viser meget gerne rundt og fortæller om planerne for bygningerne. Så kan kunderne også følge med i udviklingen.”  I bygningen har der tidligere været Landboernes Møbelmagasin samt Kop og Kande i stueetagen, mens 1. og 2. sal husede Centrum Fysioterapi.