Mange tror, at pension kun handler om at spare op til alderdommen. Men der er også flere forsikringer knyttet til din pension.

Selvom det er pensionsordningens primære formål at spare op til alderdommen, så handler det også om, at have noget at leve for, hvis man skulle blive for syg til at arbejde.

- Har du børn, kan det desuden være relevant at se på, om de tilhørende livsforsikringer skal forhøjes, så der er en økonomisk støtte til dem, du efterlader dig i tilfælde af dødsfald.

Få et hurtigt overblik

På hjemmesiden pensionsInfo.dk kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over dine pensionsaftaler, indholdet af dem samt de tilhørende forsikringer. Du skal blot bruge dit NemId, så ved du, hvad du har. Du kan se vores mere udførlige guide her.

Der findes også andre værktøjer, alt efter hvad du er interesseret i at vide noget om. I den forbindelse kan nævnes www.pensionsmåler.dk, som er en hjemmeside, hvor du blandt andet kan beregne, hvad det koster dig i pensionsopsparing at gå på deltid og barsel. 

Søndag er Pensionsdag

Søndag den 29/10 er Pensionsdag i Danmark. Samtidigt skifter vi til vintertid, og vi får derfor foræret en ekstra time i døgnet.

- Det tager ikke en time at tjekke din pensionsinfo, men du kan overveje at bruge noget af den ekstra time på det. 

Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os i Sparekassen Thy. Vi hjælper dig gerne med at se på dine muligheder.