Tirsdag den 1. august kan Klavs Poulsen fejre 25 års jubilæum.

Klavs Poulsen startede som elev i det, der dengang hed Han Herreders Sparekasse. Samme efterår fusioneres Fjerritslev Bank og Han Herreders Sparekasse til Egnsbank Hanherred, hvor Klavs var ansat frem til 2001 i Fjerritslev.

Afdelingsleder i EBH Bank i Frøstrup

I 2001 bliver Klavs afdelingsleder for EBH Bank i Frøstrup. Stillingen havde han frem til 2009, hvor Sparekassen Thy overtager EBH Banks to afdelinger i Frøstrup og Vesløs.

Sparekassen Thys opkøb af Hunstrup Østerild Sparekasse gav Klavs endnu en afdeling, som han var overordnet ansvarlig for.

Ny afdeling i Sparekassen Thy med Klavs i spidsen

I juni 2015 etableres Sparekassen Thys fjernkundeafdeling, der døbes Sparekassen Thy Danmark. En ny afdeling, der udelukkende servicerer kunder uden for de geografiske områder, der er dækket af Sparekassen Thys filialnet.

Klavs er afdelingsdirektør i afdelingen, og man forventer den 9. medarbejder ansat i løbet af kort tid.

Jubilaren privat

Klavs er bosat i Fjerritslev med sin kone Jonna og deres tre børn. Fritiden bruges med familien, deres sommerhus og som gør-det-selv-håndværker i de to udlejningsejendomme, som Klavs og Jonna ejer. 

Jubilæet fejres med alle kollegaer i Sparekassen Thy til morgenkaffe på dagen, og efterfølgende sammen med familien i Fjerritslev.