Mandag den 13. juni er første åbningsdag i Sparekassen Thys nye erhvervsafdeling i Thisted. Afdelingen får til huse i Jernbanegade 19, hvor det tidligere Vestjysk Bank lå.

Flytningen til de nye lokaler sker af flere grunde. Først og fremmest vil vi sikre, at kunderne kan besøge os i nogle gode omgivelser, når vi afholder kundemøder. 

Den store kundetilgang vi oplever, lægger et stort pres på afdelingen på Store Torv i form af mange flere møder og medarbejdere. 

Gode synergier

- Ved at etablere en afdeling, der fremover består af 14 medarbejdere, og som kun skal fokusere på erhvervskunder, opnår vi gode synergier, der styrker arbejdsopgavernes flow i afdelingen. Simpelthen fordi alle medarbejdere i afdelingen samles ét sted og kan sparre med hinanden på tværs af de funktioner og kompetencer, de har, fortæller direktør i Sparekassen Thy, Ole Beith. 

Optimale forhold for kunderne

Derudover giver det også erhvervskunderne mulighed for at parkere lige ved døren, da vi råder over et antal parkeringspladser i tilknytning til de nye lokaler, fortæller, Nikolai Krogh-Hansen, der er erhvervskundechef i erhvervsafdelingen i Thisted.